تاخیر در پیری با یک روش درمانی نوین


صفحه اصلی / اخبار

 درک مبنای ژنتیکی و اپی ژنتیکی پیری سلولی برای ایجاد مداخلات و درمان هایی که پیری را آهسته می کنند، ضروری است.

به گزارش زیست فناوری بن یاخته رویش به نقل از medicalxpress، پژوهشگران چینی در آکادمی علوم پکن یک غربالگری مبتنی بر CRISPR/Cas9 گسترده را با استفاده از دو نوع سلول پیش ساز مزانشیمی انسانی که پیری تسریع شده را نشان می دهند، انجام دادند. این سلول های پیش ساز مزانشیمی از سلول های بنیادی جنینی انسانی مشتق شدند که حامل جهش های بیماری زایی بودند که منجر به بیماری پیری تسریع شده سندرم ورنر و سندرک پروجریای هاچینسون-گلیفورد می شوند. با استفاده از این مدل ها، محققین ژن هایی را شناسایی کردند که نقصان آن ها منجر به پیری سلولی می شود و در هر دو مدل پیری سلولی ذکر شده وجود داشتند که از جمله آن ها می توان به KAT7 اشاره کرد که یک هیستون استیل ترانسفراز است. غیر فعال سازی KAT7 موجب کاهش استیلاسیون هیستون H3 شد و این امر نیز موجب سرکوب رونویسی شد و پیری سلول های پیش ساز مزانشیمی را کاهش داد.

به عقیده محققین استفاده از غربالگری ژنتیکی مبتنی بر CRISPR/Cas9، یک روش قوی برای کشف ژن های دخیل در پیری مانند KAT7 است و می توان آن ها را هدف درمانی مناسبی برای ایجاد مداخلات درمانی برای پیری دانست.








نام
پست الکترونیکی   الزامی (منتشر نخواهد شد)
وب سایت   اختیاری

نظر شما
 
   

۱۳۹۹/۱۱/۱۹
۰ نظر
تعداد بازدید : ۳۱۵۱
سایت های مرتبط





نظرسنجی
با توجه به شرایط فعلی و شیوع ویروس Covid-19 آیا با برگزاری دوره های بیوتکنولوژی که قابلیت ارائه آنلاین دارند، به صورت غیر جضوری موافقید؟
  بله
  خیر
   

آمار بازدیدکنندگان
کاربران آنلاین : 2 نفر
بازدیدهای امروز : 837 نفر
بازدیدهای دیروز : 357 نفر
کل بازدید ها : 423442 نفر
Back to Top
لطفاً چند لحظه منتظر بمانید ...
© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به مرکز تحقیقات زیست فناوری بن یاخته رویش می باشد